Birkassa vaatteesi ja muiden aarteidesi myyminen sujuu helposti ja vaivattomasti – haluamallasi tavalla. Voit valita mieleisesi vaihtoehdon:

1: Itsepalvelu

65 eur / 7 päivää + 15% myyntiprovisio kokonaismyynnistä

Tämä vaihtoehto on sinulle, joka haluat määrittää itse vaatteidesi hinnan ja tiedät miltä myyntipaikkasi tulee näyttää. Hinnoittele tuotteesi itse ja aseta ne myyntirekille – me pidämme huolen siitä, että myyntipaikkasi on siisti ja tuotteet ovat järjestyksessä koko myyntijakson ajan.

Myyntiajan päättyä haet mahdollisesti jäljellä olevat tuotteesi ja tyhjennät rekkisi. Just as you like it. Pakettiin kuuluu henkarit sekä 48 kpl hinnoittelutarroja. Hinnoittelutarrat voit hakea liikkeestämme etukäteen.

2: Täyspalvelu

14 päivää  – 30 eur

+ 50% myyntiprovisio kokonaismyynnistä

Tämä vaihtoehto sopii myyjälle, joka arvostaa vaivattomuutta, täyspalvelua ja mukavuutta – ja ennen kaikkea ajan säästöä. Sinä ainoastaan tuot meille vaatteesi – ja me hoidamme kaiken muun: hinnoittelun, esillepanon, myynnin seurannan, myyntipaikan siistimisen ja rekin tyhjentämisen myyntijakson päädyttyä.

Tilitämme myynnistä saadut rahat suoraan tilillenne tai maksamme ne sinulle halutessasi käteisellä liikkeessämme. Voimme myös halutessasi noutaa vaatteesi pääkaupunkiseudulla suoraan kotoasi hintaan 0 eur.

3: All exclusive

28 päivän myyntijakso / 30 % myyntiprovisio kokonaismyynnistä

Tämä vaihtoehto on myyjälle, joka haluaa kierrättää eteenpäin ainutlaatuisia ja uniikkeja arvotuotteitaan. Tuot meille valikoidut arvotuotteesi – huolehdimme kaikesta puolestasi: turvallinen esillepano, myynti, rahojen tilitys tai käteismaksu. All exclusive things!