BIRKA second hand on markkinapaikka laadukkaille käytetyille vaatteille Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Fredrikinkatu 32.

BIRKA on perustettu rakkaudesta muotiin. Haluamme kuitenkin, että muoti olisi vastuullisempaa ja kestävämpää. Toivomme, että voimme osaltamme pidentää vaatteiden elinkaarta tarjoamalla markkinapaikan, jossa vaatteet löytävät uuden elämän. Tyylitietoinen asiakas voi tehdä meillä verrattomia ja korkealaatuisia löytöjä. Myyjä taas löytää vaatteilleen meillä uuden iloisen omistajan ja saa siitä reilun korvauksen.

Meidän nimellä on oma tarinansa – Birka oli kauan sitten viikinkiaikaan Pohjois-Euroopan merkittävin kauppapaikka ostajille ja myyjille eri puolilta maailmaa. Birkassa kohtasivat tyylit ja tavarat Lännestä ja Idästä ja laadukkaat materiaalit kuten silkki ja pellava vaihtoivat omistajia. Ihmiset tulivat tarjoamaan muille tai hakemaan itselleen jotakin uniikkia. Birka second handissa perustamme toimintamme juuri näihin tunnelmiin. Haluamme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisia löytöjä kestävällä tavalla.

Tervetuloa Birkaan!