BIRKA myyntiehdot

Myyntijakson voit varata paikan päällä liikkeessämme, nettisivuillamme birkasecondhand.fi tai puhelimitse 040 0168809

Hintalaput PDF voitte tulostaa tästä: Hintalaput.pdf

Keskitymme laadukkaiden, hyväkuntoisten ja ajankohtaisten naisten vaatteiden sekä kenkien ja asusteiden myyntiin. Pidätämme oikeuden olla ottamatta myyntiin viallisia tai huonokuntoisia tuotteita. Laittomien tuotteiden ja kopiotuotteiden myynti on kielletty.

Henkarit kuuluvat aina myyntipaketteihimme.

Myyntiä ei voi seurata tuotekohtaisesti. Voit kuitenkin aina tiedustella myyntisaldoasi kassallamme.

Tilitys tulee tehdä viimeistään kaksi kuukautta myyntijakson päättymisen jälkeen. Tilitämme  halutessasi myös suoraan pankkitilillesi.Tilisiirtoja tehdään kahdesti viikossa.

Käteistilitykset suoritamme myyntijakson päädyttyä seuraavana päivänä, ellei toisin ole ennakkoon sovittu. Tilityksen yhteydessä pyydämme esittämään henkilöllisyystodistuksesi.

Birkassa myynnissä olevilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Emme vastaa tuotteiden vahingoittumisesta, tuhoutumisesta tai katoamisesta. Meillä on tallentava videovalvonta ja kassalta voi ostaa varashälyttimiä.


Itsepalvelu -myyjät

Myyntijakson alkaessa, tuotteet voi tuoda edeltävänä päivänä ma-pe klo 18.30–19.00 ja la klo 16.30–17.00. Voit halutessasi tuoda tuotteesi myös myyntijakson aloituspäivänä. Rekki tulee tyhjentää myyntijakson päättymispäivänä ma-pe klo 18.30 mennessä (la klo 16.30 mennessä). Myyntijakso ei jatku automaattisesti. Kun tyhjennät rekkisi, ole tarkka, ettei vieraita tuotteita joudu mukaasi.

Tuotteita saa myydä ainoastaan varaamassasi rekissä. Meillä on oikeus siistiä ja järjestää tuotteita rekissä myyntijakson aikana.
Annamme varauksen yhteydessä kaksi arkkia hintalapputarroja ilmaiseksi (48 tarraa/arkki). Voit myös tulostaa hintalappuja nettisivuillamme (tulostettavissa paperiarkki, ei tarroja). Voit myös ostaa meiltä lisää hintalapputarroja hintaan 0,50€/arkki. Hintalappuun on merkittävä selkeästi tuotteen kuvaus ja hinta. Mikäli tuotteessa on vikaa, mainitse siitä. Jos haluat muuttaa hintaa jälkeenpäin, laita tilalle uusi hintalappu. Varmistathan myös, että hintalappu on kiinnitetty kunnolla. Kassalta voi ostaa hälyttimiä.

Lue täältä lisää Itsepalvelu -myyntivaihtoehdosta


Täyspalvelu ja All exclusive – myyjät

Pyydämme, että tuot tuotteesi liikkeeseemme viikkoa ennen myyntijakson alkamista.

Lähtökohtaisesti Täyspalvelu – pakettiimme kuuluu tuotteiden hinnoittelu Birkan toimesta, mutta otamme halutessasi myös hinnoittelutoiveesi huomioon.

Täyspalvelu-paketissa annat Birkalle oikeudet alennusten laittamiseen ja muihin toimenpiteisiin tuotteesi myynnin edistämiseksi.

Lue täältä lisää Täyspalvelu ja All exclusive -myyntivaihtoehdoista

PIDÄTÄMME OIKEUDET MUUTOKSIIN